Agamek12 Gdybyś zobaczył owe dodatki na żywo z pewnością zmieniłbyś zdanie co do ich demontażu. Ja na pewno nie będę tego usuwał.
nie działają przednie światła przeciwmgielne
Zwiń
X
-
nie działają przednie światła przeciwmgielne
no kurcze już druga usterka w ciągu miesiąca od odbioru. Pierwsza to uszkodzony czujnik tem. zew. a teraz nie działają przednie światła przeciwmgielne. Co ciekawe doświetlanie zakrętów dziala a swiatła nie. Mam prośbe podajcie mi który bezpiecznik odpowaiada za przednie swiatła przeciwmgielne bo szukałem w instrukcji nie mogłem znaleźć w instrukcji. znalazłem jedynie"światła z opcją dowietlania zakrętów" to chyba nie o to chodzi bo doświetlanie działa. A i dodam, że światła przeciwmgilene wcześniej działały.
-
-
wczoraj, przy próbie włączenia śwaiteł przeciwmgielnych okazało się, że u mnie jest ten sam problem (CL działa, halogeny nie).
Rafik11 zdjagnozowałeś już może przyczynę w ASO?
Czy Twoje CL były fabryczne czy załaczane przez VAG?Skoda Octavia II FL 1.8 TSI Elegance (srebrna strzała :diabelski_usmiech)
A tu Moja Pierwsza :cry:
Komentarz
-
-
w poniedziałek zdiagnozowali mi tę usterkę i oczywiście usunęli. Posypało się kodowanie i poprzez vag pobawił się mechanik w ponowne kodowanie(przynajmniej taką informację usłyszałem w serwisie) i teraz jest ok. Moje CL były uruchamiane poprzez vag. A teraz mam pytanie czy tez macie z tyłu przeciwmgielne z dwóch stron? Bo czytając inne posty pisaliście zę działają z lewej strony , a u mnie okazuje się że działają z lewej i z prawej. Oczywiście nie prosiłem nikogo o taka opcję i nie przypuszczam aby serwis z własnej inicjatywy mi to włączył. Może wersje po FL mają przeciwmgielne tylne z dwóch stron?
Komentarz
-
Komentarz